Telf. 934870070

Gestió Laboral i Fiscal

Gestió Laboral i Fiscal

Durant més de sis dècades, des de la nostra fundació l’any 1961, Cases-Alemany ha estat un referent en l’àmbit del dret, especialment per als centres educatius privats i concertats de Catalunya. Amb un compromís sòlid per la professionalitat, hem ofert assessorament jurídic-docent, laboral i fiscal amb un enfocament sempre centrat en el client.

La nostra afinació per la justícia ens ha impulsat a desenvolupar un servei que abasta des de l’assessorament integral fins a les actuacions extrajudicials i judicials. El nostre objectiu és assegurar que cada client rep un servei adequat a les seves necessitats específiques.

Valorant la relació amb els nostres clients, el nostre caràcter familiar ens permet construir una connexió de confiança amb cada un d’ells, amb l’objectiu d’actuar ràpidament per aportar solucions a qualsevol situació que pugui sorgir.

Combinem la nostra experiència amb una actualització constant en les tendències legislatives i jurisprudencials, amb l’objectiu de proporcionar un assessorament precís i actual. Aquesta aproximació reflecteix el nostre compromís amb les persones a qui assessorem.

Oferim atenció personalitzada a cada individu o organització, entenent que cada cas és únic. El nostre assessorament integral no només s’orienta a l’anàlisi de la situació legal del client, sinó també a l’elaboració de plans estratègics adaptats a cada situació.

Disposem d’experiència en actuacions extrajudicials, com ara negociacions, mediacions o arbitratges, però també en actuacions judicials, on representem i defenem els interessos dels nostres clients davant els tribunals.

Advocats especialistes en Gestió Laboral i Fiscal

Si ets una empresa o entitat de l’àmbit educatiu o social i necessites una gestió laboral i fiscal eficient, Cases-Alemany és el teu aliat. Optimitza recursos i temps. Contacta amb nosaltres avui i millora la teva administració!

Área laboral

Serveis Gestió Laboral i Fiscal

CONFECCIÓ DE NÒMINES

Proporcionem un servei precís i eficient per a la confecció de nòmines de centres docents privats concertats i no concertats, llars d’infants, associacions de mares i pares d’alumnes, entitats socials i empreses d’altres sectors d’activitat, garantint el compliment de les normatives laborals i fiscals.

La nostra especialització en el sector educatiu ens permet conèixer amb profunditat el funcionament dels centres educatius privats concertats i gestionar amb professionalitat la complexitat derivada del pagament delegat de les nòmines amb el departament d’educació de la Generalitat de Catalunya.

CONFECCIÓ DELS DOCUMENTS DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL (TC1 I TC2)

Ens ocupem de la preparació i presentació de tots els documents necessaris per a les cotitzacions a la Seguretat Social, assegurant una gestió correcta i puntual.

TRAMITACIÓ D’ALTES I BAIXES A LA SEGURETAT SOCIAL

Gestionem les altes i baixes del personal a la Seguretat Social, proporcionant un servei eficient i segur en tot moment.

CÀLCUL DE % IRPF DELS TREBALLADORS PER COMUNICAR A PAGAMENT DELEGAT

Ens ocupem del càlcul del percentatge d’IRPF dels treballadors i treballadores, per a assegurar que els pagaments delegats s’efectuïn correctament.

REDACCIÓ DE CONTRACTES I REGISTRE AL SEPE

Oferim serveis de redacció de contractes laborals i el seu registre al Servei Públic d’Ocupació, proporcionant seguretat jurídica a la vostra organització.

GESTIÓ I ASSESSORAMENT EN LA TRAMITACIÓ A TRAVÉS DEL GCONCERT

Oferim assessorament especialitzat per a la gestió de tràmits a través de l’aplicació del GConcert, proporcionant suport en cada pas del procés.

CONFECCIÓ DELS MODELS 190 I 110

Elaborem els models 190 i 110 per a la correcta presentació de les vostres declaracions fiscals.

CONFECCIÓ DELS CERTIFICATS DE RETENCIÓ

Oferim un servei eficient per a la confecció de certificats de retenció, assegurant que es compleixin totes les obligacions fiscals.

CONFECCIÓ DELS MODELS 115 I 180

Si teniu propietats de lloguer, ens encarreguem de la confecció i presentació dels models 115 i 180.

LLISTATS DELS RESUMS DE COSTOS

Proporcionem llistats detallats dels resums de costos, ajudant-vos a mantenir un control efectiu sobre les vostres finances.

TRAMITACIÓ DELS COMUNICATS DE MALALTIA PEL SISTEMA RED I DELS ACCIDENTS DE TREBALL PEL PORTAL CAT365

Realitzem la tramitació de baixes per malaltia i accidents de treball a través dels sistemes Red i Cat365, assegurant la correcta comunicació amb les autoritats competents.

ASSESSORAMENT SOBRE EL TANCAMENT ECONÒMIC

Oferim assessorament professional sobre el tancament econòmic, incloent qüestions sobre amortització, comptabilització de l’impost sobre beneficis, etc.

CONFECCIÓ I PRESENTACIÓ DELS COMPTES ANUALS DAVANT DEL PROTECTORAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Ens encarreguem de la preparació i presentació dels comptes anuals davant del Protectorat de la Generalitat de Catalunya.

Experiència i Professionalitat

Amb una trajectòria que abasta més de sis dècades, a Cases-Alemany Advocats hem tingut l’oportunitat d’acompanyar a moltes persones i empreses al llarg de diversos processos legals. La nostra proximitat amb les persones i organitzacions que han confiat en nosaltres ens ha permès establir relacions basades en la confiança, entenent millor les seves necessitats i proporcionant solucions adequades.

Al despatx Cases-Alemany Advocats valorem la professionalitat, el rigor i la dedicació com a elements clau per proporcionar un servei jurídic de qualitat. Ens esforcem cada dia per mantenir aquests valors i superar les expectatives dels nostres clients amb un assessorament integral.

Per a oferir una cobertura més àmplia, col·laborem amb altres despatxos d’advocats experts en diferents àrees del dret, com és el dret mercantil, civil, penal i urbanístic. Aquesta xarxa de col·laboració ens permet oferir un servei més complet, adaptat a les necessitats de cada client.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol assessorament jurídic i administratiu que pugueu tenir. Estem aquí per a proporcionar-vos suport, guiar-vos a través dels intricats camins del dret i vetllar per la vostra tranquil·litat. La defensa dels vostres drets i interessos és la nostra màxima prioritat. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.