Telf. 934870070

Assessorament d’Entitats Jurídiques: Fundacions, Associacions i Cooperatives

Assessorament d’Entitats Jurídiques: Fundacions, Associacions i Cooperatives

Durant més de sis dècades, des de la nostra fundació l’any 1961, Cases-Alemany Advocats ha estat un referent en l’àmbit del dret. Amb un compromís sòlid per la professionalitat, hem ofert assessorament jurídic-docent, laboral i fiscal amb un enfocament sempre centrat en el client.

La nostra afinació per la llei i la justícia ens ha impulsat a desenvolupar un servei que abasta des de l’assessorament integral fins a les actuacions extrajudicials i judicials. El nostre objectiu és assegurar que cada client rep un servei adequat a les seves necessitats específiques.

Valorant la relació amb els nostres clients, el nostre caràcter familiar ens permet construir una connexió de confiança amb cada un d’ells, amb l’objectiu d’actuar ràpidament per aportar solucions a qualsevol situació que pugui sorgir.

Combinem la nostra experiència amb una actualització constant en les tendències legislatives, amb l’objectiu de proporcionar un assessorament precís i actual. Aquesta aproximació reflecteix el nostre compromís no només amb la llei, sinó també amb les persones a qui servim.

Oferim atenció personalitzada a cada individu o organització, entenem que cada cas és únic. El nostre assessorament integral no només s’orienta a l’anàlisi de la situació legal del client, sinó també a l’elaboració de plans estratègics adaptats a cada situació.

Disposem d’experiència en actuacions extrajudicials, com ara negociacions, mediacions o arbitratges, però també, si és necessari, en actuacions judicials, on representem i defenem els interessos dels nostres clients davant els tribunals.

Assessorament d’Entitats Jurídiques: Fundacions, Associacions i Cooperatives 

Ets una Fundació, una Associació o una Cooperativa? Vols constituir alguna entitat d’interès general? A Cases-Alemany ens comprometem a ser el vostre millor aliat en la creació i gestió d’entitats. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per tenir més informació dels nostres serveis.

ÀREA ENTITATS: FUNDACIONS, ASSOCIACIONS I COOPERATIVES

Fundacions, Associacions i Cooperatives

Assessorament jurídic i suport en el procés de constitució de societats, fundacions, associacions, cooperatives i altres tipus de persones jurídiques, garantint la seva adequació a les lleis aplicables.

CONSTITUCIÓ I GESTIÓ D’ASSOCIACIONS O FUNDACIONS

Cases-Alemany estem a la vostè disposició si voleu constituir una Fundació o una Associació. El nostre equip d’experts us pot assessorar i guiar durant tot el procés, des de la creació de l’entitat fins al dia a dia de la seva gestió:

 

  • Constitució: Redactem els estatuts de l’entitat respectant la voluntat de les persones fundadores i realitzem els tràmits administratius pertinents fins a la seva inscripció en el registre corresponent.
  • Modificació d’estatuts i renovació dels òrgans de govern: Oferim assessorament per a la modificació dels estatuts i la renovació dels òrgans de govern de la vostra organització, proporcionant-vos tranquil·litat i confiança en els canvis estructurals.
  • Assessorament Legal: Garantim que la vostra associació o fundació compleixi amb la normativa vigent i estigui protegida davant qualsevol eventualitat legal.
  • Gestió Administrativa: Ens ocupem dels aspectes burocràtics, com ara la presentació dels comptes, impostos, o la renovació i modificació dels òrgans de govern.
  • Formació i Suport: Oferim formació i suport continu per assegurar el creixement i desenvolupament de la vostra entitat.

CONSTITUCIÓ I GESTIÓ DE COOPERATIVES

La creació i gestió de cooperatives requereix un coneixement específic i especialitzat. A  Cases-Alemany tenim una àmplia experiència en aquest sector:

 

  • Constitució de Cooperatives: Assistim en tots els tràmits necessaris per a constituir una cooperativa, des de la definició de l’objectiu i visió fins a la seva inscripció oficial en el Registre de Cooperatives.
  • Assessorament legal: Oferim consells i guiatge en matèria legal per assegurar que la cooperativa compleixi les exigències normatives en cada moment.
  • Gestió: Ens ocupem de la preparació de la documentació necessària per a la inscripció dels canvis en la junta de govern de l’entitat. També ens encarreguem de la preparació dels informes anuals.
  • Formació i Recursos: Proporcionem recursos i formació per a potenciar el desenvolupament de les vostres habilitats i coneixements en l’àmbit cooperatiu.

Experiència i Professionalitat

Amb una trajectòria que abasta més de sis dècades, a Cases-Alemany Advocats, hem tingut l’oportunitat d’acompanyar a molts clients al llarg de diversos processos legals. La nostra proximitat amb els clients ens ha permès establir relacions basades en la confiança, entenent millor les seves necessitats i proporcionant solucions adequades.

Al despatx Cases-Alemany , valorem la professionalitat, el rigor i la dedicació com a elements clau per proporcionar un servei jurídic de qualitat. Ens esforcem cada dia per mantenir aquests valors i superar les expectatives dels nostres clients amb un assessorament integral.

Per oferir una cobertura més àmplia, col·laborem amb altres despatxos d’advocats experts en diferents àrees del dret, com ara el dret mercantil, civil, penal i urbanístic. Aquesta xarxa de col·laboració ens permet ampliar el nostre abast i oferir un servei més complet, adaptat a les necessitats de cada client.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol necessitat legal, laboral o fiscal que pugueu tenir. Estem aquí per proporcionar-vos suport, guiar-vos a través dels intricats camins del dret i vetllar per la vostra tranquil·litat. La defensa dels vostres drets i interessos és la nostra màxima prioritat. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.