Telf. 934870070

Assessorament Jurídic

Àrea Laboral

Assessorament Jurídic Àrea Laboral

Durant més de sis dècades, des de la nostra fundació l’any 1961, Cases-Alemany Advocats ha estat un referent en l’àmbit del dret. Amb un compromís sòlid per la professionalitat, hem ofert assessorament jurídic-docent, laboral i fiscal amb un enfocament sempre centrat en el client.

La nostra afinació per la llei i la justícia ens ha impulsat a desenvolupar un servei que abasta des de l’assessorament integral fins a les actuacions extrajudicials i judicials. El nostre objectiu és assegurar que cada client rep un servei adequat a les seves necessitats específiques.

Valorant la relació amb els nostres clients, el nostre caràcter familiar ens permet construir una connexió de confiança amb cada un d’ells, amb l’objectiu d’actuar ràpidament per aportar solucions a qualsevol situació que pugui sorgir.

Combinem la nostra experiència amb una actualització constant en les tendències legislatives, amb l’objectiu de proporcionar un assessorament precís i actual. Aquesta aproximació reflecteix el nostre compromís no només amb la llei, sinó també amb les persones a qui servim.

Oferim atenció personalitzada a cada individu o organització, entenem que cada cas és únic. El nostre assessorament integral no només s’orienta a l’anàlisi de la situació legal del client, sinó també a l’elaboració de plans estratègics adaptats a cada situació.

Disposem d’experiència en actuacions extrajudicials, com ara negociacions, mediacions o arbitratges, però també, si és necessari, en actuacions judicials, on representem i defenem els interessos dels nostres clients davant els tribunals.

Advocats especialistes en l’Assessorament Jurídic. Àrea Laboral

Necessites assessorament i acompanyament per resoldre un problema de caràcter laboral? Cases-Alemany  és el teu aliat. Contacta amb nosaltres avui i t’atendrem encantats!

Área laboral

Serveis Assessorament Jurídic Àrea Laboral

Som el teu suport jurídic en l’àmbit laboral, oferint-te una guia i assessorament personalitzat perquè la teva empresa o entitat compleixi amb totes les seves obligacions laborals. També estem a disposició de qualsevol persona interessada en el nostre assessorament laboral o que vulgui que ens fem càrrec de la defensa dels seus interessos personals davant un conflicte de caràcter laboral.

ASSESSORAMENT SOBRE CONTRACTACIÓ

Optimitzarem la teva estratègia contractual assegurant que:

    • Aprofiteu al màxim les bonificacions que ofereix la Seguretat Social.
    • Compliu amb la legalitat vigent.
    • Respecteu el Conveni Col·lectiu de treball del sector que correspongui.

ASSESSORAMENT SOBRE NORMATIVA LABORAL

Manté la teva empresa al dia amb les últimes novetats legislatives.

CLÀUSULES CONTRACTUALS

Garantim que les clàusules dels teus contractes estiguin ben redactades i blindades.

MODIFICACIÓ SUBSTANCIAL DE LES CONDICIONS DE TREBALL

Suport i assessorament en processos de canvis importants dins l’empresa o entitat.

SUSPENSIÓ DEL CONTRACTE DE TREBALL I REDUCCIÓ DE JORNADA

Orientació en situacions complexes i de caràcter temporals que afecten el personal dels centres de treball.

EXTINCIONS CONTRACTUALS I ACOMIADAMENTS

Assessorament en la finalització de les relacions laborals i defensa judicial i extrajudicial dels interessos del client.

Assessorament i actuacions en l’extinció dels contractes per causa objectiva, tant de caràcter individual com col·lectiu, i en cas d’acomiadaments disciplinaris.

ELABORACIÓ DE CARTES I DIRECCIÓ JURÍDICA

Preparació i seguiment dels procediments judicials relacionats amb l’àrea laboral.

NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA

Representació i assessorament en les negociacions amb la representació del personal.

ACTUACIONS DAVANT ORGANISMES ADMINISTRATIUS I ENTITATS PÚBLIQUES

Representació i defensa davant el Servei de Conciliacions de la Generalitat de Catalunya, Tribunals d’Arbitratge i la Inspecció de Treball.

ACTUACIONS JUDICIALS

Defensa i representació davant els jutjats i tribunals del social.

TRAMITACIÓ DE JUBILACIONS I PROCESSOS D’INCAPACITAT LABORAL

Assessorament per a una planificació ordenada de la jubilació dels treballadors i treballadores del centre, especialment en cas de jubilacions parcials o anticipades.

Actuacions davant la Seguretat Social per a la tramitació de prestacions per jubilació o incapacitat per al treball.

Defensa i representació davant l’administració laboral i els organismes judicials en cas de denegació.

PLANIFICACIÓ PER LA IGUALTAT

Acompanyament en la creació i implementació del Pla d’Igualtat, Registre retributiu i protocol contra l’assetjament laboral.

Realitzem l’auditoria retributiva.

També gestionem el registre del Pla d’Igualtat en el REGCON.

ASSESSORAMENT INTEGRAL EN MATÈRIA DE COMPLIANCE LABORAL

Garantim que la teva empresa compleixi amb totes les seves obligacions legals i reglamentàries.

INFORMES D’AUDITORIA

Realitzem auditories de l’àmbit laboral per a garantir l’equitat i el compliment de les normatives laborals.

FORMACIÓ CONTÍNUA

Oferta de monogràfics i formació a mida en l’àmbit del dret del treball, amb lliurament de documentació actualitzada.

Experiència i Professionalitat

Amb una trajectòria que abasta més de sis dècades, a Cases-Alemany Advocats, hem tingut l’oportunitat d’acompanyar a molts clients al llarg de diversos processos legals. La nostra proximitat amb els clients ens ha permès establir relacions basades en la confiança, entenent millor les seves necessitats i proporcionant solucions adequades.

Al despatx Cases-Alemany , valorem la professionalitat, el rigor i la dedicació com a elements clau per proporcionar un servei jurídic de qualitat. Ens esforcem cada dia per mantenir aquests valors i superar les expectatives dels nostres clients amb un assessorament integral.

Per oferir una cobertura més àmplia, col·laborem amb altres despatxos d’advocats experts en diferents àrees del dret, com ara el dret mercantil, civil, penal i urbanístic. Aquesta xarxa de col·laboració ens permet ampliar el nostre abast i oferir un servei més complet, adaptat a les necessitats de cada client.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol necessitat legal, laboral o fiscal que pugueu tenir. Estem aquí per proporcionar-vos suport, guiar-vos a través dels intricats camins del dret i vetllar per la vostra tranquil·litat. La defensa dels vostres drets i interessos és la nostra màxima prioritat. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.