Telf. 934870070

Altres Serveis Jurídics

Altres Serveis Jurídics

Durant més de sis dècades, des de la nostra fundació l’any 1961, Cases-Alemany ha estat un referent en l’àmbit del dret. Amb un compromís sòlid per la professionalitat, hem ofert assessorament jurídic-docent, laboral i fiscal amb un enfocament sempre centrat en el client.

La nostra afinació per la llei i la justícia ens ha impulsat a desenvolupar un servei que abasta des de l’assessorament integral fins a les actuacions extrajudicials i judicials. El nostre objectiu és assegurar que cada client rep un servei adequat a les seves necessitats específiques.

Valorant la relació amb els nostres clients, el nostre caràcter familiar ens permet construir una connexió de confiança amb cada un d’ells, amb l’objectiu d’actuar ràpidament per aportar solucions a qualsevol situació que pugui sorgir.

Combinem la nostra experiència amb una actualització constant en les tendències legislatives, amb l’objectiu de proporcionar un assessorament precís i actual. Aquesta aproximació reflecteix el nostre compromís no només amb la llei, sinó també amb les persones a qui servim.

Oferim atenció personalitzada a cada individu o organització, entenem que cada cas és únic. El nostre assessorament integral no només s’orienta a l’anàlisi de la situació legal del client, sinó també a l’elaboració de plans estratègics adaptats a cada situació.

Disposem d’experiència en actuacions extrajudicials, com ara negociacions, mediacions o arbitratges, però també, si és necessari, en actuacions judicials, on representem i defenem els interessos dels nostres clients davant els tribunals.

Advocats especialistes en Centres Educatius

Ets un centre educatiu i necessites una gestió eficient? Cases-Alemany és el teu aliat. Optimitza recursos i temps. Contacta amb nosaltres avui i millora la teva administració!

Área legal

Altres Serveis Jurídics

A la nostra firma ens dediquem, no només a les àrees tradicionals del dret, sinó també a les més específiques que afecten els centres educatius. Amb un equip dedicat i experimentat, estem preparats per a atendre les necessitats de cada client.

Comptem amb la col·laboració d’altres despatxos d’advocats de prestigi i especialitzats en diverses àrees del dret, com el dret mercantil, civil, penal i urbanístic. Aquesta col·laboració ens permet oferir un servei més complet que abasti tots els assumptes legals que els nostres clients puguin necessitar.

Entre altres serveis destacats que oferim als nostres clients es troben:

RECLAMACIONS DE QUANTITAT I ALTRES ACTUACIONS JUDICIALS EN L’ÀMBIT DE DRET CIVIL

Amb un enfocament estratègic, t’assistim en reclamacions de quantitat que vulgueu interposar. Si teniu problemes amb arrendaments, deutes, o altres disputes civils, estem aquí per defensar els vostres drets, proporcionant-vos solucions pràctiques i personalitzades.

ASSESSORAMENT EN MATÈRIA DE COMPLIANCE I ACTUACIONS EN L’ÀMBIT DE DRET PENAL

Des de la prevenció fins a la intervenció, el nostre servei en matèria de compliance assegura que les organitzacions, no només compleixin amb la llei, sinó que també mantinguin una reputació íntegra.

La nostra intervenció en litigis penals es basa en un rigorós coneixement legal i experiència pràctica.

PROCEDIMENTS DAVANT LA JURISDICCIÓ CONTENCIÓS-ADMINISTRATIVA

La jurisdicció contenciós administrativa pot ser complexa, però el nostre equip està especialitzat en actuar en aquests procediments judicials. Des de la interposició de demandes i recursos fins a la representació en audiències, treballem meticulosament per a defensar els drets dels nostres clients enfront decisions administratives perjudicials.

CONTRACTACIÓ CIVIL I ADMINISTRATIVA

Navegar per l’entramat legal de la contractació pot ser un repte. Amb una profunditat de coneixement en aquesta àrea, assistim en la redacció, revisió, i interpretació de contractes. A més, oferim estratègies per a la resolució de conflictes contractuals, garantint una relació beneficiosa per a totes les parts.

Experiència i Professionalitat

Amb una trajectòria que abasta més de sis dècades, a Cases-Alemany Advocats, hem tingut l’oportunitat d’acompanyar a molts clients al llarg de diversos processos legals. La nostra proximitat amb els clients ens ha permès establir relacions basades en la confiança, entenent millor les seves necessitats i proporcionant solucions adequades.

Al despatx Cases-Alemany , valorem la professionalitat, el rigor i la dedicació com a elements clau per proporcionar un servei jurídic de qualitat. Ens esforcem cada dia per mantenir aquests valors i superar les expectatives dels nostres clients amb un assessorament integral.

Per oferir una cobertura més àmplia, col·laborem amb altres despatxos d’advocats experts en diferents àrees del dret, com ara el dret mercantil, civil, penal i urbanístic. Aquesta xarxa de col·laboració ens permet ampliar el nostre abast i oferir un servei més complet, adaptat a les necessitats de cada client.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol necessitat legal, laboral o fiscal que pugueu tenir. Estem aquí per proporcionar-vos suport, guiar-vos a través dels intricats camins del dret i vetllar per la vostra tranquil·litat. La defensa dels vostres drets i interessos és la nostra màxima prioritat. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.