Telf. 934870070

Qui Som

QUI SOM

Advocats especialistes en Dret Administratiu-Docent i Laboral

La importància de la firma Cases-Alemany no es limita a la seva història, sinó que es basa en un assessorament caracteritzat per l’excel·lència, el pragmatisme i un tracte personalitzat i proper cap al client. Aquesta dedicació inclou una profunda sensibilitat vers els seus requisits i necessitats.

El nostre distintiu com a despatx personalitzat i familiar ha estat clau en la nostra trajectòria i això ha determinat que un gran nombre d’institucions i particulars ens hagin confiat la defensa i gestió dels seus interessos.

Cases-Alemany no és un despatx qualsevol. Fundat l’any 1961, amb més de sis dècades de servei, avui dia té un equip consolidat de 14 professionals altament qualificats.

Estem compromesos en prestar assessorament en totes les branques del dret, directament o comptant amb la col·laboració d’altres despatxos amics, sempre amb un ferm compromís amb el client. Perseguim l’excel·lència en la prestació dels nostres serveis, mantenint sempre la màxima independència professional. La nostra dedicació plena als assumptes que se’ns confien ens permet estar al costat del client, acompanyant-lo en qualsevol àmbit, consulta o assessorament que requereixi.

Advocats

El nostre equip

Els diferents advocats que integren l’equip jurídic de Cases-Alemany  estan especialitzats en diferents branques del dret i compten amb formació complementària en àmbits com són la direcció i administració d’empreses o la mediació i resolució de conflictes.

Des de la seva fundació Cases-Alemany  ha vingut desenvolupant activitats professionals en els diferents camps del dret i de la gestió administrativa i comptable. En l’àmbit del dret laboral el nostre despatx ha exercit la presidència de la Comissió Paritària del conveni col·lectiu de l’ensenyament Privat de Catalunya i ha estat assessor i membre fundador de l’associació professional ECA-2000.

Especialistes en Dret Administratiu-Docent i Laboral

El nostre despatx està especialitzat en una àmplia gamma de serveis relacionats amb la gestió i regulació de centres educatius. El nostre objectiu és garantir un acompanyament integral i efectiu als nostres clients en tots els aspectes legals relacionats amb l’àmbit educatiu.

També comptem amb la col·laboració d’altres despatxos d’advocats especialitzats en diverses àrees del dret, com és el dret mercantil, civil, penal i urbanístic. Aquesta col·laboració ens permet oferir un servei més complet que abasteixi tots els assumptes legals que els nostres clients puguin necessitar.