Telf. 934870070

Serveis

CASES ALEMANY

La Firma

La importància de la firma Cases Alemany Advocats Associats descansa en un assessorament fonamentat en la excel·lència, el pragmatisme i el tracte personalitzat al client, sense oblidar la sensibilitat.

La nostra condició de despatx personalitzat ha determinat que moltes institucions i particulars ens hagin confiat la defensa i gestió dels seus interessos.

Lorem ipsum Lorem

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

serveis

Àreas de Treball

Assessoria Jurídica

Assessorem als nostres clients en l’àmbit del dret laboral, administratiu, civil, mercantil i fiscal. Comptem amb professionals especialitzats en les diverses branques del dret,  que intervenen tant a nivell judicial com extrajudicial, i amb la col·laboració permanent i estable de professionals experts d’altres branques del dret, com és el dret penal o urbanístic.

Formació

Oferim els nostres clients formació periòdica especialitzada i d’actualitat en els diferents àmbits del dret i altres aspectes relacionats que els puguin afectar, mitjançant l’enviament de publicacions setmanals i l’organització de sessions informatives de caràcter mensual on comentem aspectes d’actualitat amb un especial interès i transcendència jurídica.

Consultoria

Oferim els centres educatius i entitats socials un assessorament personalitzat en els diferents aspectes d’organització i funcionament dels centres, en la normativa sectorial que els és d’aplicació i les seves relacions amb l’Administració. També planifiquem, gestionem i supervisem les actuacions necessàries per al correcte compliment de la normativa vigent.

Gestió laboral i fiscal

Realitzem totes les gestions necessàries per a adequar l’empresa i la seva activitat laboral a la normativa vigent i ens fem càrrec de la gestió del personal  des de l’inici de la relació laboral fins a la seva finalització.

També oferim els nostres clients assessorament comptable i la gestió de les obligacions fiscals, mitjançant la presentació d’impostos i declaracions censals.