Telf. 934870070

ADVERTIMENT SOBRE L’INCREMENT SALARIAL PER A TOT EL PERSONAL DOCENT DELS CENTRES PRIVATS CONCERTATS DE CATALUNYA

Recordem que per RESOLUCIÓ EMT/1620/2024, de 5 de maig, per la qual es disposen la inscripció i la publicació de l’Acord de revisió salarial per a l’any 2023 de l’XI Conveni col·lectiu autonòmic de l’ensenyament privat de Catalunya sostingut totalment o parcialment amb fons públics (codi de conveni núm. 79000575011994), es van publicar les taules salarials per a l’any 2023, modificades d’acord amb el darrer increment del 0,5% aprovat per al personal docent de nivells concertats.

Atenció: Tot i que l’esmentada Resolució fa referència a l’aprovació d’un  increment del 0,5% per al personal docent de nivells concertats, l’increment del 0’5% també s’ha estès a tot el personal docent dels centres docents privats concertats, tant si imparteixen en nivells concertats com en nivells no concertats. Per tant, l’increment del 0’5% previst a les taules salarials també és d’aplicació a tot el personal docent que imparteix als nivells de primer cicle d’educació infantil (llar d’infants) i als nivells d’educació postobligatòria no concertats: Batxillerat i cicles formatius sense concert.

Els centres hauran d’aplicar aquestes taules i fer efectius els endarreriments dins dels dos mesos següents a la publicació al DOGC, que va ser el passat 16 de maig de 2024.